Geslaagde benefiet

voor LCH-onderzoek...

Gisteravond waren we in Den Haag bij de benefietvoorstelling 'Duizend kaarsjes voor Juultje'.

Als vaste lezer weet je dat ik een gruwelijke hekel aan SMS-acties heb, maar voor kleinschalige goede doelen maak ik een uitzondering. Pak daarom voordat je doorleest even je mobiel en SMS het woord: 'Juultje' naar 4777 ( 1,75 per bericht). Hiervan gaat 1,- naar het onderzoek van Professor Egeler van het LUMC. Het geld is hard nodig want de fondsen voor onderzoek naar deze zeldzame ziekte zijn zeer beperkt.

Professor Egeler legt uit wat de ziekte is


De moeder van Juultje had met medewerking van veel bedrijven en instellingen een perfect georganiseerde avond in elkaar gedraaid.


Centraal stond het optreden van cabaretier Bart de Groof.


Vervolgens werd er kunst geveild. Dat bracht ruim tienduizend euro in het laatje!


De avond werd afgesloten met een optreden van een Jazz kwartet en een afterparty. Leuk om even schamteloos voor Joop van Tellingen te spelen.


Nog geen SMS-je gestuurd? Schaam je!
Pak dan alsnog snel je mobiel en SMS het woord: 'Juultje' naar 4777 ( 1,75 per bericht). Hiervan gaat 1,- naar het onderzoek van Professor Egeler van het LUMC. Het geld is hard nodig want de fondsen voor onderzoek naar deze zeldzame ziekte zijn zeer beperkt.

Je kunt natuurlijk ook gewoon een 'echt' bedrag storten:
Stichting LCH, Giro 5123308 te Den Haag. Onder vermelding van: ‘donatie benefietvoorstelling' en je telefoonnummer of emailadres.

Update
De fotoreportage

Harold Makaske 8 april 20071457 - Hoofdstuk: 1. Belevenissen