DorpsreŁnie groot succes

Volle bak...

Het is erg druk in De Middenstip. Tussen de honderd en honderddertig mensen zijn bijeen voor de dorpsreŁnie. Tassen gaan open en jaszakken worden geleegd. De tafels liggen vol met foto´s en papieren uit vervlogen tijden. De aanwezigen halen herinneringen op en wisselen anekdotes uit over Epe in de vorige eeuw. De deelnemers dringen er allemaal bij de initiatiefnemer op aan om dit te herhalen. Jan Paasman kan dan ook tevreden terugkijken.

Wat opvalt is dat er vanuit de politiek geen belangstelling wordt getoond voor deze bijeenkomst. Merkwaardig, want hier zijn allemaal mensen bijeen die betrokken zijn bij het dorp en de samenleving. Daar zou je toch als politicus interesse voor moeten hebben?

Ook miste ik de journalisten van de huis-aan-huis-bladen. Deze samenkomst is een goudmijn om leuke verhalen op te tekenen. Als je positief nieuws moet/wilt brengen dat ook nog eens dicht bij de mensen staat, is zo´n bijeenkomst een schot voor open doel.

Hoe dan ook. Wil je de volgende keer ook aanwezig zijn en tijdig op de hoogte zijn? Stuur mij een bericht via het contactformulier dan kom je op de mailinglijst.

© Harold Makaske 20 juli 20081119 - Hoofdstuk: 10. Epe