Koop ansichtkaarten

voor de Stichting Vrienden Hongarije...

Een van de gastouders van de Stichting Vrienden Hongarije (je weet wel... de stichting van Krisztián en László) heeft op eigen kosten een setje van 5 ansichtkaarten laten drukken. De gehele opbrengst gaat naar de kas van de stichting, die Hongaarse kinderen uit kindertehuizen een vakantie aanbiedt in Nederland.

De stichting kan het geld goed gebruiken, want deze 100% vrijwilligersorganisatie wordt geconfronteerd met forse kostenstijgingen voor het vervoer van de kinderen.

Dus wat gaan alle bezoekers van dit weblog doen? Precies kaarten bestellen voor jezelf, je familie, je buren, je vrienden en al je vage kennissen.

Het setje kost 5,50. Na overmaking van dat bedrag op Postbankrekening 342 448 tnv Stichting Vrienden Hongarije te Nijbroek (kort de naam alstublieft niet af, want er zijn banken die de overschrijving dan niet accepteren!). Vermeld duidelijk je naam en adres dan sturen wij het pakje kaarten direct na betaling toe.

Oh ja... je wilt ze natuurlijk nog wel even zien.Daar is dus helemaal niets mis mee... dus bestellen die kaarten (anders hoef je hier ook niet meer terug te komen)!

Wil je de portokosten besparen en kom je toch binnenkort langs in Epe (of heb je er niet zo'n haast mee)... stuur mij een mailtje en ik reserveer zo'n vrolijk setje voor je.

© Harold Makaske 10 december 2004 - Hoofdstuk: 1. Belevenissen