Open brief aan mijn vriend

naar aanleiding van zijn telefoontje...

Zeer geachte heer Tetteroo,

Wat een ongelofelijke eer dat een bedrijvig man als u, met contacten tot in de hoogste regionen van de Nederlandse maatschappij, de moeite nam om contact met mij op te nemen om met mij van gedachte te wisselen over het stukje op mijn site betreffende uw schitterende film over Epe. Ik ben er nog steeds een beetje stil van en kon er vannacht bijna niet van slapen.

Zoals ik gistermiddag al enkele keren meldde, schreef ik mee tijdens het gesprek. Omdat ik als nederige weblogger niet dagelijks wordt gebeld door mensen met zulke hoge contacten binnen de Nederlandse regering (dat zou toch ook te gek worden, nietwaar?) heb ik een klein verslagje van ons lange telefoongesprek online gezet. Het zou uiteraard heel vervelend zijn als u uw kostbare tijd zou moeten verspillen aan het zoeken, daarom mail ik u de directe url naar het artikeltje. Dat is toch wel het minste dat ik kan doen.

Ik heb echt mijn uiterste best gedaan om er dit keer een positief verhaal van te maken. Zoals ik u al uitlegde in ons telefoongesprek valt het niet mee om op mijn leeftijd de wereld nog door een roze positieve bril te blijven zien en helaas zal mijn humeur er met de loop der jaren niet veel beter op worden. Ik hoop dus van harte dat u deze uiterste inspanningen van positivisme op waarde weet te schatten. Laat ik niet meer van uw tijd nemen. Het verhaal vindt u hier:

klik hier

Zoals ik u al vertelde kunt u de column ook vinden op www.geo.nl.

Met de meeste hoogachting en oprecht vriendelijke groeten uit de mooiste gemeente van Nederland,
Harold Makaske


Let op!
Alle hier genoemde sites en BV's hebben niets te maken met Tetteroo Media. Dat is een serieus bedrijf (en geen familie) dat reportages maakt voor televisieprogramma´s (o.a. Netwerk).


Eerdere verhalen over Tetteroo en de gemeentefilm:
 • Een film over onze gemeente

 • En we hebben een beller!!!

  Vervolg
 • Weer nieuws van mijn grote vriend

 • Tetteroo maakt het steeds bonter

 • HET DOSSIER TETTEROO PRODUCTIONS BV = IB COMPANY = VIDIDOC

 • Begin zelf een productiebedrijf voor bedrijfsfilms

 • Het gevecht is begonnen

 • Van IB Company naar iXam Media
 • Harold Makaske 8 december 2005 - Hoofdstuk: 1. Belevenissen