Weg met de flitspalen

nieuwe strategie van justitie???

Justitie gaat een groot aantal flitspalen weghalen. Als ik lees dat ze dat op tachtigkilometerwegen gaan doen, vraag ik mij af of dat wel zo goed is voor de verkeersveiligheid.

Persoonlijk lijkt het mij veel verstandiger als ze stoppen met het versturen van bonnen aan automobilisten die op de snelweg met 104 km per uur zijn geflitst. Maar goed er zal wel over nagedacht zijn.

Vandaag zag ik deze situatie op een tachtigkilometerweg in Epe. Ik verdenk politie en Justitie ervan dat dit de nieuwe strategie wordt. Gegarandeerd 100% pakkans tussen deze borden!Maurice Schalker mailde me met de opmerking dat ik het helemaal verkeerd zie... De borden 80 km waren op en daarom deze twee. Je moet ze gewoon bij elkaar optellen. Zo zal het zijn Maurice, stom van mij dat ik dat niet begrijp!

Update
Drie uur later is de snelheid alsnog naar beneden afgerond tot dertig kilometer per uur. Het max. 50 km/uur bord is weggehaald. Het lijkt mij overbodig, want ik zou graag de automobilist willen fotograferen die met 50 km/uur deze rotonde op rijdt.

Harold Makaske 1 september 20061363 - Hoofdstuk: 10. Epe