Nog een webloggende politicus

Henk van Kessel uit Emst...

Er hangt blijkbaar iets in de lucht. Naast Dirk Jan Beumer(PvdA) en René de Vries (Nieuwe Lijn) is ook PvdA-fractievoorzitter Henk van Kessel een weblog gestart. Op Henk van Kessel te Emst timmert hij aan de virtuele snelweg. En ik moet zeggen… hij bewijst dat politici wel degelijk kunnen bloggen!

Ik ben zeer onder de indruk van het lef en de humor waarmee hij stelling neemt in de discussie over de komst van de doos (lees: bouwmarkt) naast ´t Hemeltjen. Van Kessel fileert op gedegen wijze de handelswijze van college van B en W en de ambtenaren in de - wat hij noemt - Oost-Duitse Brandweerkazerne.

Wat een geniale vergelijking overigens. Ik stel voor om naast de Karl Marx Passage (de Veluwpoort) en het foeilelijke Parkeerplein van de Hemelse Vrede tussen de Aldi en de Brinklaan vanaf nu te spreken over de Erich Honecker Feuerwache als we het hebben over het Gemeentehuis.

Chapeau voor de fractievoorzitter van de grootste coalitiefractie in de Raad! Nu maar hopen dat zijn invloed zich ook uitstrekt binnen de Erich Honecker Feuerwache.

Lees HIER zijn verhaal over ´t Hemeltjen.Deze uitkomst is uiteraard volledig representatief en er kan natuurlijk over gecorrespondeerd worden.

© Harold Makaske 19 december 20061242 - Hoofdstuk: 10. Epe