Bindfout fotoboek Epe!

Controleer uw exemplaar...

Reden om een persbericht de deur uit te doen:

Bezitters van het fotoboek ´Epe! Een documentaire over het dagelijks leven´ worden opgeroepen om de paginanummers van hun exemplaar te controleren. Onlangs is gebleken dat een beperkt aantal exemplaren van de uitgave foutief is ingebonden. Bij het vergaren van het boek heeft de machine enkele katernen dubbel en/of vergeten in te voegen.

“Jan Paasman en ik vinden het heel vervelend. Wij roepen de kopers dan ook op om de paginanummering van hun boek te controleren. Bij het lezen en bekijken van de foto´s valt het in eerste instantie helemaal niet op dat er pagina´s ontbreken. We hopen dat de bezitters van verkeerde exemplaren deze zo snel mogelijk inruilen, zodat we een beeld krijgen van de totale problemen, aldus Harold Makaske.

Voor zover nu bekend is, zijn eventuele fouten te vinden tussen de pagina´s 60 en 85, tussen 90 en 110 en tussen 126 en 143. Als de paginanummering van het boek klopt, is er niets aan de hand. Bij verkeerde exemplaren ontbreken er pagina´s of zitten er pagina´s dubbel in.

Mensen met foutief gebonden boeken kunnen deze omruilen voor een nieuw gecontroleerd exemplaar bij Boekhandel Bruna en Boekhandel Bosch in Epe. Daarvoor hoeft geen aankoopbon te worden overlegd. Het verzoek is wel om een papiertje te leggen tussen de pagina´s waar de fout zit, zodat het in de boekhandel snel kan worden gecontroleerd.

Harold Makaske 29 december 20061153 - Hoofdstuk: 5. Losse gedachten