Bellen en betalen

KPN en Planet terreur gaat door...

Internet plus Bellen is zo´n leuke service van Planet (en enkele andere dochterondernemingen van KPN) omdat je dan voor 10 euro in de maand onbeperkt naar alle vaste nummers in Nederland kunt bellen. Prachtig toch?

Nou ja... in theorie dan. Bij het aanmelden moet je goed opgeven aan welke van de twee (of meer nummers) je dat tientje toewijst. Bij mij was dat aan ons hoofdnummer. En dan krijg ik net een rekening van Planet met daarop ruim 22 euro aan telefoonkosten. Een belangrijk deel daarvan zijn belkosten naar vaste nummers in Nederland en alles gebeld met... het door mij opgegeven ´tieneuro´ nummer.

En dan bel ik maar weer naar de helpdesk. En dan is daar de contactpersoon niet aanwezig. En dan wacht ik maar weer tot maandag totdat/of hij mij terug gaat bellen. En tot die tijd staat mijn geld op de rekening van Planet. Ik zou het kunnen terughalen, maar dan weet ik dat volgende week de lijnen helemaal dood zijn. Op dat moment zijn ze namelijk wel snel met ´service´.

Oh ja... en die twee maanden gratis ter compensatie van alle ellende? Daar zal ik natuurlijk ook zelf wel achteraan moeten bellen...

Wordt dus wederom vervolgd...

Eerdere berichten over deze ellende:
-Consumententerreur van KPN en Planet Internet
-Consumententerreur vervolg
-Consumententerreur deel 3
-Consumententerreur deel 4
-We internetten en bellen
-We internetten zonder bellen
-We internetten met half bellen
-Wie is er nou echt gestoord???
-KPN blijft bellen

Vervolg
-Interneten en blijven betalen om te bellenHarold Makaske 18 januari 20071554 - Hoofdstuk: 5. Losse gedachten