Nederland kan nog gekker...

Te koop "mijn NSB-kastanjes"...

Vandaag op Marktplaats.nl

"Ik bied te koop aan mijn NSB kastanjes uit Den Burg.Deze kastanjes heb ik vorig jaar gekocht op de veilingsite ebay, de opbrengst zou gaan naar de internationale campagne voor Tibet. De kastanjes zijn afkomstig van een boom in de tuin van het voormalige NSB-hoofdkwartier in de Parkstraat in Den Burg waar op Texel in de Tweede Wereldoorlog de Nationaal-Socialistische Bond zetelde. Kweek uw eigen nsb kastanjeboom." Was getekend een zekere Pieter uit Urk.

Welke gek zou dit nou kopen? Of belangrijker... waarom zou hij ze verkopen? Roepen ze niet hard genoeg Hou Zee! of zouden ze blijk geven van democratische sympathieŽn?

En Pieter... doe even je huiswerk. Het is de Nationaal-Socialistische Beweging. Maar dit terzijde.Voor de liefhebbers... eind dit jaar heb ik exclusieve Rita Verdonk eikels in de aanbieding. Niet dat ´onze Rita´ er ooit in de buurt is geweest, maar er zal vast wel eens een Rita-aanhanger langs gelopen zijn. Dat maakt deze eikels tot super eikels. Ze groeien niet links, niet rechts, maar recht door zee! En voor wie het Boerenpartij gevoel nog eenmaal wil beleven, heb ik speciale zakjes boerenlucht in de aanbieding! Tegen ieder aannemelijk bod af te halen.

© Harold Makaske 31 juli 20081335 - Hoofdstuk: 5. Losse gedachten