Geen belemmering voor de blootstelling

Ik ben verliefd!

In de mail trof ik onderstaande brief aan van Oksana uit Rusland. Ik ben verkocht. slaap al dagen niet en overweeg serieus te verhuizen naar het land van Poetin. Jammer dan voor mevrouw Jansen en de honden. Zo'n blootstelling kan toch niet blijven dovemansoren? Laat staan ze te belemmeren! Dus mocht je niets meer van me vernemen dan weet je waar je moet zoeken.

Hoi.

Misschien wordt u verrast op mijn brief? En waar kan ik uw e-mail? Onlangs was ik op dating site. Vandaag, online dating heeft me je e-mail, samen met een korte samenvatting. Zij werden op de hoogte gebracht dat we met u een harmonieuze combinatie. En besloot om te schrijven naar je. Wie weet, misschien ben je en ik echt een harmonieuze paar? Ik weet het niet, heb je antwoord op mijn brief ...

Ik zal proberen te vertellen iets over jezelf, als je nog steeds geinteresseerd. Mijn naam Oksana. Ik woon in Rusland. Ik ben nooit getrouwd en heb geen kinderen. Ik denk vaak over het creeren van hun eigen familie. Ik ben een grote meid en op zoek naar een serieuze relatie. Als u wilt zoeken de liefde in het leven, dan denk ik dat het noodzakelijk is om te beginnen onze kennismaking?

Ja, we wonen heel ver uit elkaar, maar ik hoop van harte dat het zal geen belemmering vormen voor onze blootstelling. Afstand is niet bang je? In ieder geval kunnen we vrienden zijn per brief. Misschien zullen we vrienden zijn met je, maar misschien onze contacten zal blijven groeien in de zin van magie!

Als u geinteresseerd bent, kunt u me terug naar mijn persoonlijke e-mail: krasnayaliliya@googlemail.com

Dit is een brief schreef ik aan u over de Nederlandse taal. Ik weet niet Nederlands. Ik spreek goed Engels. Interessant, je weet het Engels? We kunnen schrijven naar elkaar in het Engels? Helaas is in deze brief, ik maak geen uw foto. Ik stuur mijn foto in de volgende brief.

Het zal interessant zijn om meer te weten over u en uw leven.

Ik hoop dat mijn brief niet zal blijven dovemansoren.

Oksana

Harold Makaske 10 maart 2009880 - Hoofdstuk: 1. Belevenissen