Echtparen en paartjes opgelet: gratis eten in De Baron op de manier van het huis

Ja, echt waar! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Op 27 juli kan iedereen gratis eten in De Baron. Lees hier alles over deze knalfuif...

Het festijn is ter gelegenheid van het tien jaar geleden omstellen van de boerderij van Horst Hanssen uit Dinkelland op bio-delicatessen van allerlei soorten, zo blijkt uit de in perfect algemeen beschaafd Dinkellands geformuleerde uitnodiging die wij via via in handen kregen.

En er is nog veel meer... "Laat ons niet wachten", hoor ik jullie denken. Nou hun hele team van boer Horst heeft zich veel moeite gegeven, om de presentatie uitvoerig aan ons voor te stellen. En ja, ja... je krijgt ook nog eens een grote XXL Present mand om "jezelf iets bijzonders te gunnen." Echtparen en paartjes krijgen natuurlijk de dubbele hoeveelheid, dat spreekt voor zich.

Het houdt maar niet op, want iedere aanwezige krijgt ook nog eens "een groot pakket aan beddengoed van beste kwaliteit bekend uit catalogus en uit TV-shops in radio en op t.v." Zo van de bioboerderij, zullen we maar denken. En dan mogen we natuurlijk niet vergeten te vermelden dat er ook nog een "waardevol zomer - present 2010 handgeschilderd, hoogte 30 cm Made in Germany" op iedereen ligt te wachten. Daarom "a.u.b. 2 stevige draagtassen meebrengen", want "Alles gratis voor twee personen !"

De huisartsen kunnen hun praktijk na dinsdag wel sluiten, want boer Horst informeert ons bovendien over "nieuwtjes en actuele trends betreffende de gezondheid."

Het wordt dringen en daarom speciale aandacht voor de oproep: "Gezien de deelname heel groot is, verzoeken wij u op tijd aanwezig te zijn."

Oh ja "Zou u zo vriendelijk willen zijn, door te bellen of u aanwezig zult zijn en met hoeveel pers. i.v.m. eten !!"

Je mag deze unieke bijeenkomst niet missen, want ze vieren de dag maar 1 keer.

Dus hup met z´n allen naar de Baron dinsdag!

Dank je wel boer Horst!Harold Makaske 20 juli 2010309 - Hoofdstuk: 5. Losse gedachten